Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μ ‘ΑΚΟΥΤΕ ???

Η Ελλάδα το καλοκαίρι είναι πολύ όμορφη και την ομορφαίνουν πιο πολύ οι ελληνίδες, καλλίγραμμες, sexy γεμάτες "ερωτισμό". Κι’ όμως πολλές (περισσότερες απ’ όσο θα περιμέναμε) είναι μόνες. Γιατί ?

Πιστεύω πως βασική αιτία είναι το image που φτιάχνει η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της, ένα image που πολλές φορές την φυλακίζει σε κάτι που δεν την εκφράζει και την εμποδίζει να απελευθερωθεί.


Κάποτε, οι πλειοψηφία των γυναικών προσπαθούσε να μην είναι «εύκολη» με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταλήγει μόνη. Απορώ ποιος διέδωσε ότι στους άντρες αρέσουν οι δύσκολες.

Internet : mail, msn, facebook κ.α. . Φτιάχνουν ένα profile και εγκλωβίζονται σ’ αυτό με αποτέλεσμα να κρύβονται πίσω από μια οθόνη, βγάζοντας εκεί κάτι που ίσως να ήθελαν να είναι αλλά που δυστυχώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Έτσι όταν την συναντάς έξω, στον πραγματικό κόσμο, βλέπεις ένα τελείως διαφορετικό άνθρωπο.

Κατάλοιπα κοινωνικά και οικογενειακά. Εδώ τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως σε γυναίκες που προέρχονται από κλειστές κοινωνίες, μικρές πόλεις – χωριά – γειτονιές. Η τάση «κουκουλώματος» του ερωτισμού με τον μανδύα του καθωσπρέπει, μπορεί να εξιτάρει έως ένα βαθμό αλλά δύσκολα του δίνεται η ευκαιρία να εκδηλωθεί.

Οι προσδοκίες. Πολλές φορές, μια γνωριμία ή η αρχή μιας σχέσης, δημιουργεί πολλές ή καθόλου προσδοκίες για το μέλλον σε πολλές γυναίκες. Αποτέλεσμα : χάνουν τη μαγεία της στιγμής, χάνουν την χαλαρότητα της απόλαυσης, χάνουν τον εαυτό τους και δημιουργούν πολλά ανύπαρκτα και άκαιρα προβλήματα στον σύντροφο τους (ή τον υποψήφιο σύντροφο τους).

Θα μπορούσε κανείς να προσθέσει αρκετά άλλα ή ακόμα να διαφωνήσει σε όλα αυτά, αλλά το γεγονός παραμένει : ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ.

Πότε είπατε σε κάποιον τελευταία φορά κατάμουτρα «μ’ αρέσεις», «θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου», «θέλω να με ταξιδέψεις», «θέλω να ζήσω στιγμές μαζί σου» ? Πόσες φόρες θέλατε να τα πείτε και δεν το κάνατε ? Πόσες φορές σκεφτήκατε μετά ότι χάσατε μια ευκαιρία? Και μετά πάτε και γράφεται σε site στυλ «σε – είδα» διάφορες ανώνυμες βλακείες που τελειώνουν «αλλά δεν σου μίλησα».

Η ζωή που περνάει μπροστά από τα μάτια σας είναι Δική Σας και όχι κανενός άλλου. Αρπάξτε την, ζήστε την, ξεζουμίστε την και μη φοβάστε τα λάθη. Στην προσπάθεια σας να μην κάνετε λάθος έχετε φτάσει στο να μην κάνετε τίποτα. Αξίζει ? Δεν νομίζω.

Υ.Γ. Το παρών κείμενο και σκέψεις δεν αφορά όλες τις γυναίκες αλλά μόνο αυτές που αναγνωρίζουν στοιχεία τους πίσω από τις γραμμές και τις λέξεις.

9 σχόλια:

Eleni είπε...

Οπα πήρες φόρα και άρχισες να αγορεύεις.
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με της γυναίκες. το ίδιο ακριβός υπάρχει και για σας.
Έχω να συμπληρώσω ότι και τα δυο φίλα θέλουν ακριβός το ίδιο πράγμα, να μην είναι μόνοι.
εστιάζω στον φόβο. ο φόβος είναι αυτός που κυριεύει τους αναγνώστες που τους χαρακτηρίζει αυτό το κείμενο.
Και έρχομαι και λέω ότι , γιατί ακριβός υπάρχει αυτό το συναίσθημα.
1ο. Μήπως για τις προτιμήσεις του ίδιου φίλου.
(αυτό είναι ένα θεματάκι αλλά τι να κάνουμε σε αυτό το κομμάτι έρχεται η Τήλος τώρα να δώσει την λύση )
2ο. Μήπως οι προτιμήσεις στο άλλο φίλο δεν ταιριάζουν με το πρεστιζ του καθενός.
3ο. Μήπως η φιλοδοξία είναι αυτή που κλειδώνει το συναίσθημα.
4ο. Μήπως η πολιτικές πεποιθήσεις.
5ο. Μήπως η εξωτερική εμφάνιση (στην εσωτερική πρέπει να εστιάζει κάποιος)
Ή
6ο. Ο εγωισμός.

Alkis είπε...

Τι στο διάολο κάνουν κάθε βράδυ τόσες γυναίκες (παρέες-παρέες) μόνες τους; Τι κάνουν στα νησιά τα καλοκαίρια; Αναλύουν την Ηλέκτρα ή μιλάνε για ανθοδετική;
Γιατί αυτή η 23χρονη κουκλάρα τον κοιτάει στα μάτια τον ηλίθιο με την τζιπάρα που επί 25λεπτο της αναλύει από τι είναι φτιαγμένος ένας υπολογιστής ή πως στήνουμε κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή πως βάζουμε το μπετό σε τριώροφη πολυκατοικία; Είναι και αυτή ηλίθια; Λάθος! Μια χαρά κοπέλα είναι… την ξέρω… Απλά έχει συμβιβαστεί…

Αυτήν την εποχή οι γυναίκες αποφάσισαν να την πέσουν στους άνδρες «με προσωπικότητα». Και φυσικά εκείνοι (εμείς δηλαδή τρομάρα μας) φοβήθηκαν. Κλ@@αμε μέντες… αν θέλετε την γνώμη μου. Μόνο που αυτός ο φόβος δεν είναι ήττα για τα αρσενικά… απλώς βολευτήκαν καλύτερα στις πολυθρόνες τους… Γίναν ας πούμε, λιγότερο κυνηγοί. Γιατί να απλώσεις την παλάμη όταν μπορείς έχεις το ίδιο αποτέλεσμα κουνώντας το μικρό σου δακτυλάκι;!;!

Όχι, η γενιά μου, που είμαστε πεινασμένοι. Οι μικρότεροι σε ηλικία άνδρες… Με τα στάνταρτ της δικής μας εποχής… αυτοί είναι εντελώς ασεξουέλ… Γιατί; Εμ, η απομυθοποίηση όλων…

Alkis είπε...

Μου έλεγε μια γνωστή μου, ότι έχει …πολύ καιρό να έρθει σε οργασμό (σωματικό και πνευματικό). Μου το’πε με κλάματα, με δυσκολία… αλλά στο τέλος το κραύγασε. Κάηκε η ψυχή μου…η Επίδαυρος στο σαλόνι μου… Το λιγότερο σεξ… φέρνει και λιγότερο έρωτα…και ο λιγότερος έρωτας φέρνει λιγότερη αγάπη… η λιγότερη αγάπη όμως λέγεται στα απλά ελληνικά: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Η κ@βλ@ δεν είναι έρωτας… αλλά δεν υπάρχει κι έρωτας χωρίς κ@βλ@. Το βασικό συστατικό λοιπόν, δεν είναι ο έρωτας…

Τι προτείνω;
Άστε τους «έρωτες» και τις αστειότητες που μοιάζουν με προσωπικά σωσίβια σε ναυάγιο. Μην ερωτεύεστε… γιατί το ρήμα είναι άγιο και δεν κάνει να το φτύνετε…
Καψουρευθείτε όμως… Κα-ψου-ρευ-θεί-τε…
Άστε τις παλιές λογικές και κα-ψου-ρευ-θεί-τε… ή έστω χα-μου-ρευ-τεί-τε..
Άμα πάλι σας λάχει ο έρωτας… ξεσκίστε τον… ξεχάστε το μέλλον και αλλάξτε του τον αδόξαστο…Ζήστε τη στιγμή του…
Κάντε το για να το διηγείστε στα εγγόνια σας και να σας κοιτάνε με ορθάνοικτα μάτια.
Πάντα θα’χουν αξία τα παραμύθια…

Phoebe είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Alkis είπε...

Αγαπητό Cosmopolitan,

Πέρυσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.

Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0.

Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος.

Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.

Μια απελπισμένη γυναίκα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το

Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη.

Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση.

Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρη καταστροφή του λειτουργικού).

Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη , που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.

Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργία Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση".

Με εκτίμηση,

Υ.Γ. Διαβάστε επίσης: 29 ποντικοκινήσεις για την αναβάθμιση του Σύζυγος 1.0 σε Σύζυγος 2.0

Lazaros είπε...

Απο προσωπικά στατιστικά

7 στις 10 είναι μόνες
6 στις δέκα είναι ΜΟΝΕΣ, δήθεν γιατί δεν υπάρχουν "σωστοί" άντρες ή απλά άντρες.

Το υπόλοιπο μικρό ποσοστό απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Συμφωνώ με την Ελένη
Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τους άντρες.

Η αιτία είναι η εξής μια

Φεμινισμός

Ο φεμινισμός κατέστρεψε τον ανδρισμό.
Οι άντρες απέκτησαν συναισθήματα, και έπαψαν να είναι τα "γουρούνια" και τα κακά παιδιά που πάντα γούσταραν και γουστάρουν οι γυναίκες.
Εχωντας συναισθήματα έχουν αδυναμίες.
Οι αδυναμίες γίνονται αντιληπτές απο τις γυναίκες και η ρόδα δεν γυρίζει πλέον.

Συμβουλή προς τους άντρες
Οι πιο εύκολες γυναίκες είναι οι πολύ ωραίες.
Εχουν αποκτήσει τραγικές ανασφάλειες προσπαθώντας να βρουν τον τέλειο άντρα.

Ενα από τα πιο παραδοσιακά κόλπα για να ρίξεις μια γυναίκα είναι να την κάνεις (αρχικά) να αμφιβάλει για τον εαυτό της. Πλέον δεν χρειάζεται.
Το μήλο είναι ώριμο.
Ανεβείτε στην μηλιά και κόψτε το.

Μην ανχώνεστε για την απόρριψη
Η χυλόπιτα για τον άντρα είναι εμπειρία. Αν φάμε πολλές θα γίνουμε καλύτεροι.

ilias είπε...

Σας παραθέτω ένα κείμενο που έδτασε προχθές στο mail μου. Ολόγος που το βάζω είναι επειδή θέλω να δούμε όλες τις πλευρές του θέματος αυτού (ακόμα και την υπερβολή).

Γράμμα αγανακτισμένου Νεοέλληνα... προς 30άρες Ελληνίδες

Γεροντοκόρες 30φευγα! Όλες ψάχνονται να βρουν άντρα. Όλοι οι άντρες ψάχνουν να βρουν καμία της προκοπής και όμως δεν γίνεται τίποτα.
Γιατί; Τι άλλαξε;
Γεμίσαμε γεροντοκόρες. Βγαίνεις να πιεις ένα ποτό και τις βλέπεις όλες λυσσασμένες να ψάχνουν να βρουν - κατά πρώτη φάση - χαρά στα σκέλια τους, και στην συνέχεια γαμπρό να παντρευτούν!
Πας στα μπουζούκια και δεν βλέπεις πια αντροπαρέες αλλά γυναίκες που ψάχνονται απεγνωσμένα.
Οι γυναίκες σήμερα δεν έχουν ανάγκη τους άντρες. Έχουν το σπίτι τους, το αμάξι τους, την δουλειά τους, δεν είναι κοινωνική κατακραυγή πια να βγούνε γυναίκες έξω για καφέ/ ποτό/ μπουζούκια και ίσως - δεν είναι και κατακραυγή πια να αλλάζουν τους γκόμενους κάθε βδομάδα.
Την πέφτουν στεγνά στους άντρες με πρώτο πράγμα στο μυαλό τους το sex, και δεύτερο τον γάμο γιατί το μόνο που δεν έχετε καταφέρει να αντικαταστήσετε - και ούτε πρόκειται - είναι το σπέρμα μας για να κάνετε παιδία.
Οι άντρες ξενερώνουν, πουτάνες τις ανεβάζουν... πουτάνες τις κατεβάζουν!
Όσο τις βλέπουν να λυσσάνε και να είναι έτοιμες για τα πάντα με ένα ποτό άξιας 10 €
ευρώ, τόσο ξενερώνουν ακόμα περισσότερο. Όσο τις βλέπουν λόγο ανταγωνισμού να ξεβρακώνονται και πιο εύκολα, έρχεται και λίγη ακόμα ξενερα...
Τελικά μπλέκουν, γιατί το sex είναι γλυκό!
Αν τύχει και σου έρθει κάποιος ok, που θα σε προσέχει και θα νοιάζεται για σένα, όπως σίγουρα θα έχει γίνει ήδη στην ζωή σου, θα βαρεθείς, θα τον πηδήξεις ψυχολογικά, και θα τον χωρίσεις με την δικαιολογία ότι είναι καλό παιδί και δεν σου κάνει κλικ. Είναι σχεδόν δικαιολογημένο σε ηλικίες μικρές. Όχι στην δικιά σου!!!
Αντίστοιχα θα κολλήσεις με τον επόμενο που θα είναι καμένος, θα σε τρέξει ανελέητα όχι φυσικά επειδή το θέλει, απλά δεν θα θέλει να ασχοληθεί πια με γυναίκες, και θα έρθει κάποια στιγμή που θα είσαι πάνω από 30, το σίτεμα θα έχει εμφανιστεί, η κυτταρίτιδα θα κάνει πάρτι, ο γυναικολόγος σου θα φωνάζει ότι πρέπει να γίνεις μάνα καθότι οι σημερινές γυναίκες στο μεγαλύτερο ποσοστό έχετε και γυναικολογικά προβλήματα, και τότε όλοι όσοι θα σε κοιτάνε και θα κοιτάς θα είναι καμένοι με κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθούν πια, όχι με σένα αποκλειστικά αλλά γενικά με τις γυναίκες!
Αντί όμως τότε να ρίξεις τις απαιτήσεις σου, να πατήσεις στην γη και να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή σου, τότε εντελώς παράλογα ζητάς τα πάντα!
Και καλός, και κακός, και μαλακάκος για να τσιτώνεις λιγάκι, και καλός εραστής και πλούσιος και όμορφος και με καλή δουλεία και να είναι πάντα και μόνο όταν θέλεις εκεί, γιατί αλλιώς γίνεται πιεστικός και σε πνίγει, και να σε πηδάει ΜΟΝΟ και ΟΤΑΝ το θέλεις εσύ, γιατί αλλιώς είναι ή σεξομανης ή gay, με αποτέλεσμα να έχεις μπει σε ένα φαύλο κύκλο που δεν βγάζει πουθενά.
Αντίθετα οι αντίστοιχοι άντρες έχουν ωριμάσει και έχουν καταλάβει ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Και καλό πήδημα, και ερωτά, και έξυπνη και σπιρτόζα και παράλληλα να είναι και καλό παιδί, και καλή νοικοκυρά, και προίκα, και σωστή μάνα για τα παιδιά σου, και προσγειωμένη, να νιώθεις ασφάλεια και να ξέρεις ότι όσο το δυνατόν θα είναι πίστη και θα βρίσκεται εκεί.
Και επειδή για να ανοίξεις σπίτι χρειάζονται τα τελευταία μετά το "παράλληλα" , και όχι τα πρώτα που είναι πολύ καλά για την Γκόμενα που θα έχεις δίπλα σου και όχι την Γυναίκα σου, αυτά διαλέγεις και απλά βρίσκεις και μια γκόμενα για να έχεις και το καλό πήδημα, και τις ζαρτιέρες σου, και τα ξεβρακώματα σου.
Αυτά είναι το 99% από τα σημερινά ζευγάρια.
Όποια μου πει ότι ψάχνει να βρει το 1%, έχω να της πω ότι είναι μόνο λόγια, και το ράφι να κοιτάξουμε να το κάνουμε γερό να αντέχει!
Ελπίδα για αμοιβαίους έρωτες, υπάρχει μόνο σε σχέσεις που έχουν ξεκινήσει σε μικρές ηλικίες που τότε είσαι πιο αθώος και άκαυτος ακόμα.
Όταν έχουν περάσει 10 τουλάχιστον σχέσεις από την ζωή σου, που δεν άξιζαν, δεν ασχολείσαι άλλο...
Είναι θέμα επιβίωσης! ή αυτές ή εγώ! 
Λύση; Υπάρχει...! Προσγειωθείτε!
Κόψτε το Fame Story! Μάθετε ποιες είστε , τι αξίζετε και τι μπορείτε να έχετε σε αυτή την ζωή, και μάθετε να συμβιβάζεστε!
Όλες οι σχέσεις σε αυτή την ζωή, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είναι ένας συμβιβασμός.
Μην νομίζετε ότι η κάθε μια που κυκλοφορεί στον δρόμο, με το παντελόνι των 200ευρω και την διαστημική τεχνολογία που σου φτιάχνει τον τέλειο κώλο, σε κάνει Σκλεναρίκοβα σε έκδοση Δούλα στην Κουζίνα, κυρία στο Σαλόνι και Πουτάνα στο κρεβάτι και πύργο στο Λονδίνο!
Μια γυναίκα νορμάλ είσαι, που συνήθως δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και ψάχνεις τα πάντα, από αυτόν που έχεις δίπλα σου.
Λυπάμαι... δεν γίνεται. Ατύχησες!
Εξάλλου είστε περισσότερες, και αν βγάλεις και τους gay, θα μείνετε ΠΟΛΛΕΣ στο ράφι.
Χειραφέτηση, φεμινισμός...Βάλατε τα χεράκια και βγάλατε τα ματάκια σας.
Οι άντρες αν εξαιρέσεις ότι έχουν γίνει λίγο πιο φλώροι δεν έχουν αλλάξει πολύ.
Οι γυναίκες αλλάξατε...
Και αλλάξατε προς το χειρότερο και για τους δυο μας.
Φιλάκια!

Εγώ τώρα τι να πω? Τα είπε όλα ο Woody Allen : "Είχαμε μια υπέροχη στοματική επαφή. Εγώ της ζήτησα να κανουμε έρωτα και αυτή μου απάντησε όχι".

Phoebe είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Phoebe είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.